• -15%
  • Obecnie brak na stanie
Ach, ten cukier

EBOOK Ach, ten cukier! Odżywianie w cukrzycy, insulinooporności i otyłości.

  • Ilość stron: 280
  • ISBN: 978-83-8043-691-6

Autorka w swojej książce obala mity dietetyczne, wymienia najczęściej popełniane błędy żywieniowe i ujawnia prawdziwych sprawców zbędnych kalorii.

Z książki dowiemy się między innymi, jakie są rodzaje cukrzycy i czym się ona różni od insulinooporności. Co to jest indeks glikemiczny i jak najkorzystniej łączyć składniki w domowym menu dla naszego zdrowia. 

23,72 zł 27,90 zł

Najniższa cena produktu 23,72 zł z dnia 25.07.2024

Darmowa wysyłka od 89,00 zł
help_outlineZapytaj o produkt
EBOOK Ach, ten cukier! Odżywianie w cukrzycy, insulinooporności i otyłości.

EBOOK Ach, ten cukier! Odżywianie w cukrzycy, insulinooporności i otyłości.

Autorka w swojej książce obala mity dietetyczne, wymienia najczęściej popełniane błędy żywieniowe i ujawnia prawdziwych sprawców zbędnych kalorii.

Z książki dowiemy się między innymi, jakie są rodzaje cukrzycy i czym się ona różni od insulinooporności. Co to jest indeks glikemiczny i jak najkorzystniej łączyć składniki w domowym menu dla naszego zdrowia. 

Akceptuję zasady polityki prywatności  

redeem
Kupując ten produkt możesz zebrać 2 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 2 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 2,00 zł .


account_circleWyślij do znajomego
EBOOK Ach, ten cukier! Odżywianie w cukrzycy, insulinooporności i otyłości.

EBOOK Ach, ten cukier! Odżywianie w cukrzycy, insulinooporności i otyłości.

Autorka w swojej książce obala mity dietetyczne, wymienia najczęściej popełniane błędy żywieniowe i ujawnia prawdziwych sprawców zbędnych kalorii.

Z książki dowiemy się między innymi, jakie są rodzaje cukrzycy i czym się ona różni od insulinooporności. Co to jest indeks glikemiczny i jak najkorzystniej łączyć składniki w domowym menu dla naszego zdrowia. 

Akceptuję zasady polityki prywatności  

Gdy po raz kolejny słyszymy, że ktoś ogranicza w diecie cukier myślimy: „Mnie to nie dotyczy”. Często jesteśmy przekonani, że nasz jadłospis wcale dużo go nie zawiera. Cukier kojarzymy zwykle ze słodkimi przekąskami, deserami, zawartością cukierniczki czy owocami. Tymczasem jest go pełno w produktach, które wcale nie kojarzymy jako słodkie. Co więcej, kryje się on również w pozornie zdrowych jego „zamiennikach”, które stają się coraz bardziej popularne. Autorka w swojej książce obala mity dietetyczne, wymienia najczęściej popełniane błędy żywieniowe i ujawnia prawdziwych sprawców zbędnych kalorii.

Z książki dowiemy się między innymi, jakie są rodzaje cukrzycy i czym się ona różni od insulinooporności. Co to jest indeks glikemiczny i jak najkorzystniej łączyć składniki w domowym menu dla naszego zdrowia? Autorka zanalizowała też najbardziej popularne dzisiaj diety odchudzające pod kątem bezpieczeństwa dla osób cierpiących na te schorzenia. Podpowiada, jakie dania zamawiać, kiedy nie możemy zjeść w domu. Jak komponować prawidłowo posiłki i jak łączyć je z aktywnością fizyczną? Do części teoretycznej dołączone są proste i pyszne przepisy, które nie tylko zadowolą najbardziej wybrednych, ale pozostaną z korzyścią dla naszego zdrowia i figury.

Anna Reguła, dietetyk-praktyk, absolwentka Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie. Od 2 lat właścicielka firmy Anna Reguła Dietetyka, współpracuje z pacjentami w zakresie dietoterapii nadwagi, otyłości i chorób dietozależnych. Założycielka jednego z najbardziej popularnych profili na instagramie o tematyce dietetycznej w Polsce (@niekoniecznie_dietetycznie). Autorka ebooków dietetycznych i kulinarnych, szkoleń dla sympatyków dietetyki w domowym zaciszu, niebanalnych jadłospisów oraz najbardziej popularnych i pomocnych infografik w internecie. Więcej informacji znaleźć można na stronie www.anna-regula.pl

E1768

Opis

Ilość stron
280
ISBN
978-83-8043-691-6

Komentarze

Opinie mogą być dodawane tylko przez klientów, którzy kupili ten produkt

Loading...