

Pyszna belgijska czekolada wykonana ręcznie tylko z naturalnych składników z dodatkiem żurawiny.
Oddajemy w Wasze ręce czekoladę Ethiopian Cross — ręcznie wytwarzaną w małej rodzinnej manufakturze. Jej podstawą jest prawdziwa, aromatyczna belgijska czekolada w oryginalnym połączeniu smaków. Do jej produkcji stosowane są wyłącznie naturalne składniki: prawdziwe masło kakaowe oraz najlepsza, naturalna wanilia. To nadaje naszej czekoladzie niepowtarzalny smak i aromat i sprawia, że dosłownie rozpływa się w ustach.
KUPUJĄC PRODUKTY ETHIOPIAN CROSS WSPIERASZ PALLOTYŃSKĄ MISJĘ W ETIOPII.
Pallotyńska Fundacja Misyjna Salvatti.pl wspiera działania społeczne prowadzone w Etiopii. Pomaga w budowie szkoły - przekazując fundusze i wysyłając wolontariuszy do pomocy, finansuje edukację uczniów, posiłki w szkole, mundurki, pomoce szkolne i dofinansowuje pensje dla nauczycieli. Wspieramy edukację dzieci w Megenasse w Etiopii.
Składniki: czekolada 73%(miazga kakaowa, cukier, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy), suszona żurawina 27%
Masa kakaowa w czekoladzie min. 60%
Może zawierać: mleko, orzechy i zboża zawierające gluten.
Masa netto: 110g.